Доволните клиенти са нашият успех

За 2 години работа в платформата MaistorPlus успяхме да натрупаме изключително много доволни клиенти и блестяща репутация. Разгледайте някои от мненията за нас на тази страница или последвайте линка "Топ изпълнител", за да видите всичките мнения от нашите клиенти. 

Мнения на клиенти, работили с нас

Разгледайте какво казват нашите клиенти за отделните услуги, които сме извършили за тях. 


Проект за довършителни вътрешни ремонти | Банкя

"Доволни сме на 100% от Иво и бригадата!Изпълнителни и разбрани и хора преди всичко.Свършиха чудесна работа за отрицателно време!Впечатлени сме от гъвкавостта им, успешно съгласуваме срещите.Стартираха навреме и приключиха по-рано от уговорения срок.Поддържахме връзка редовно,информираха ни постоянно.Отреагираха безпроблемно на непредвидените ситуации. Заслужаваше си всеки лев,защото тези работливи хора отстояват цената на майсторската работа. Всеки те подготвя за най-лошото, като опреш до майстори,НО Иво,брат му Методи и цялата бригада опревергават всичко подобно!Късметлии сме - вече знаем на кого можем да разчитаме за в бъдеще. С огромни Благодарности и от двама ни!Успех и занапред! Поздрави, Петя и Христо"

Цялостен ремонт Боядисване от Петя Костадинова, вторник, 14 март 2023 г.

Зидария и шпакловка | София

"Благодарим за отлично и професионално свършената работа! Със сигурност ще ползваме и за напред вашите услуги. :)"

Шпакловки от Силвия Методиева, четвъртък, 16 февруари 2023 г.

Праг на врата и замазка | София

"Работата беше свършена чудесно! Въпреки че времето ми беше оскъдно, човекът дойде на няколко пъти след работно време, работи чисто и пита дали ти харесва. Препоръчвам!"

Дребни ремонти от Зорница Ивова, събота, 11 февруари 2023 г.

Пренасяне и изхвърляне на плочки и ламинат | София

"Изключително доволна съм! "

Дребни ремонти от Кети Иванова, четвъртък, 19 януари 2023 г.

Ремонт на вход на жилищна сграда | София

"Доволен съм от работата на Иво - отзова се бързо, даде приемлива оферта, предложи подходящи решения, спази сроковете. Работата свърши качествено, на работната площадка беше тихо и спокойно, след приключване беше почистено. Потвърждавам положителните препоръки, дадени от други клиенти, на които се доверих. Иво държи на добрия си майсторски имидж и го защитава с качествена работа. "

Цялостен ремонт от Владимир Денчев, понеделник, 9 януари 2023 г.

Изкъртване на настилки, бутане на 2 стени | София

"Мога само да препоръчам Иво, свърши отлична работа и си разбира от замазките. Първоначално търсех само къртене и извозване и уж имах майстор който да продължи с граденето, но в последствие реших той да прави всичко. Полагане на нов теракот в целия апартамент, плочки 60*120 см, 18,5 кг. тежи всяка плоча. Опр. не беше лесно за майстора, но ги направи. Ако се занимавате с ремонти, ви гарантирам, че повечето майстори ще се откажат в момента в който чуят размера. Най-важното е, че след като мине окончателното плащане, пак можете да го намерите по телефона и да дойде да отстрани някоя и друга дребна забележка, а това е нещо което е много рядко срещано в наши дни."

Ремонт на кухня от Иван Гигов, четвъртък, 15 декември 2022 г.

Свържете се с RemontiMetodiev.COM, получете консултация и оферта напълно безплатно