Реализирани проекти

Разгледайте нашите обекти по време и след на тяхното изпълнение, за да придобиете повече представа за нас и качеството на нашата работа. 

Албуми на заснетите обекти

Тук можете да разгледате много наши обекти, които успешно сме извършили. Довършителни работи, цялостни и частични ремонти, ремонти на бани, шпакловки и мазилки, обръщане на дограма, всякакво сухо строителство, кърти, чисти, извозва - ще намерите всичко! Уверете се в качеството на работата ни и перфектно издадените обекти, за да може да се вдъхновите за следващия си проект и да ни се доверите да сбъднем мечтите Ви за Вашия дом!Добро отношение - доволни клиенти!

Екипът ни не само работи безупречно. Ние предлагаме още куп неща, като изключително много държим на доброто отношение и разбирателство между нас и клиента. Ще изслушаме всяко Ваше искане, ще Ви предложим идеи и съвети. Да, работим добре, но също така спазваме всички срокове, почистваме обекта след себе си. Работим само с професионални машини и техника. Ако вече сте се уверили, че ние сме Вашата фирма, поискайте оферта сега или се свържете с нас на оставените контакти!